Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада із заступниками керівників закладів загальної середньої освіти з виховної роботи,заступниками керівників закладів позашкільної освіти

01.05.2024 відбулася нарада із заступниками керівників закладів загальної середньої освіти з виховної роботи, заступниками керівників закладів позашкільної освіти Саксаганського району.

У ході наради проаналізовано роботу екологічного спрямування за 2024 рік, проінформовано про організацію та  проведення змагань з туристсько-краєзнавчого напряму,  обговорено питання стану злочинності і правопорушень, бродяжництва серед учнів закладів середньої освіти за І квартал 2024 року, запобігання вживанню ними тютюну, алкогольних і наркотичних речовин. Ще раз наголошено про алгоритм дій, у разі виявлення та обліку дітей, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах, про строки та вимоги оформлення повідомлень та отримання інформацій, які стосуються родин та дітей в них.

Акцентовано увагу щодо проведення районних заходів, конкурсів та змагань у травні-липні 2024 року, відзначення календарних та пам’ятних дат у закладах освіти.

Актуальним залишалося питання організації роботи дитячих літніх майданчиків на базі закладів загальної середньої та позашкільної освіти, що мають найпростіші укриття. Обговорили режим роботи, мережу дитячих літніх майданчиків, роботу позашкільних навчальних закладів  у літній період. У цьогорічній відпочинковій компанії запропоновано організувати дозвілля і для старшокласників через організацію роботи освітніх хабів. Заклади освіти району визначилися з тематикою і спланували заходи в період літнього дозвілля.